Pompás virágdekorációk

Hurrá, itt a tavasz! Ennek örömére csodálatos virágdekorációkat mutatunk be neked, amivel otthonodat igazán életvidámmá teheted.
Varázslatos virágdekorációk - Asztaldekorációk tavaszra

Bizonyára mindenki nagyon várta már a tavaszt, az első napsugarak beköszöntét. De nem csak a meleg időnek, a csodálatos virágoknak is éppúgy örülhetünk. A tavasz virágaiból igazán varázslatos dekoráció készíthető. Ne ragadjunk le egy vázánál! Bátran használjunk több vázát a különböző virágok tárolására. A színek kavalkádja szemet gyönyörködtető.

Egy ünnepi terítéknek is kiváló díszei lehetnek a virágok. Nem csak csodásan illatoznak, de játékosságukkal ügyes kontrasztot képeznek az asztalon.

Bátran variáljunk különböző virágokat és színeket egy vázán belül a tökéletes összhatás érdekében.

Ha pedig szeretnél valakit meglepni egy kedves kis csokorral, nem muszáj egyből a virágkötőhöz rohannod. Komponáld meg saját összeállításod némi fantázia, csomagolópapír és szalag segítségével.

Képek forrása: decoratewithflowers.com

Kapcsolódó cikkek

Varázsolj otthonos hangulatot a bekuckózáshoz

Varázsolj otthonos hangulatot a bekuckózáshoz

Az ősz az oversize pulcsik, a vastag takaróba bugyolálva nézett sorozatmaratonok, a melengető forrócsokik és a színpompás levelek időszaka. Másfelől az egyre rövidülő nappaloké és a borongós időjárásé is, ami miatt akarva-akaratlan több időt töltünk a nég

7 tipp, amitől még magával ragadóbb lehet a könyöklője és a párkánya

7 tipp, amitől még magával ragadóbb lehet a könyöklője és a párkánya

Vannak otthonunknak olyan részei, amelyek egy apró változtatás által még meghittebbé, nyugodtabbá varázsolhatják a teret.

Varázslatos textíliák és tapéták - Jessica Zoob és Romo Black Edition

Varázslatos textíliák és tapéták Jessica Zoob jóvoltából

A Jessica Zoob által megálmodott kollekciót gyönyörű textíliák és párnák alkotják.