AiT Smart Desks néven egy magyar okosasztal hódítja meg a világot

Eljött az okosbútorok ideje.
AiT Smart Desks néven egy magyar okosasztal hódítja meg a világot - gyártója Dr. Marczali Tamás

Innováció, mint stílusirányzat, okosbútorok a dizájn világában

Csakúgy, mint számos más területen, a lakberendezés világában is egyre nagyobb teret nyer az úgynevezett „okosotthon” irányzat. Nehéz egyértelmű és minden esetben azonos stílusjegyeket felfedezni az egyes okosotthonok között, kijelenthető azonban, hogy a legtöbb esetben ezekre a lakásokra és házakra a letisztult formák, tágas terek, magasfényű fa- és üvegfelületek, rejtett világítási megoldások és természetesen az innovatív okoseszközök jellemzőek.

Egy évtizedes fejlesztői múlttal rendelkező magyar cég céljául tűzte ki olyan okosbútorok kifejlesztését, amelyek méltó elemei lehetnek a fent említett otthontípusok bármelyikének. AiT Smart Desks termékcsalád tagjai innovatív dizájnnal rendelkező okosasztalok, melyekre a letisztult forma, sallang-mentes felületi megoldások, a magasfényű fa-, fém- és üvegfelületek és nem utolsó sorban az újrahasznosított anyagokat felhasználó gyártási technológiák jellemzőek. Az Ait Smart One és az Ait Phantom1 a maguk nemében egyedülálló megjelenésükkel kiemelkednek a piaci kínálatban található többi asztal közül.

Az Ait bútorcsalád tagjai joggal nevezhetik magukat okosasztalnak. A beépített funkciók között megtalálható például a levegő minőségét mérő szenzor, szén-monoxid érzékelővel kiegészítve, amely azonnal jelez, ha szellőztetésre van szükség. Integrált prémium Bluetooth kihangosító rendszer, vezetéknélküli töltő, telefonról is állítható asztalmagasság és személyre szabott egészségmegőrző megoldások érhetőek el az asztalokat kezelő telefonos alkalmazásból.

Az asztalok felhasználásukat tekintve három különböző alapbeállítással rendelkeznek. Használhatóak ülő-, álló- vagy komfort módban is. Mindhárom beállítás esetén zavartalanul folytathatjuk munkánkat, attól függően, hogy épp ülve vagy álló pozícióban találjuk azt kényelmesebbnek. A komfort mód egy ergonomikus lábtartóval segít felvenni a kényelmes pozíciót, míg az asztallap egyedi formája és kiképzése lehetővé teszi, hogy kényelmesen gépelhessünk vagy írhassunk, akár feltett lábbal is. A különféle magasság-beállítások centiméterenként variálhatók, hogy mindenki megtalálhassa az adott testhelyzethez legjobban illeszkedő pozíciót.

„Az asztal tervezésekor szakítottunk a hagyományos tartószerkezetek alkalmazásával és egy merészen formabontó lábszerkezetet álmodtunk meg, ami egyedi mozgatórendszerével futurisztikus megjelenést kölcsönöz a munkaállomásoknak. Termékeink egyedi színösszeállítással, fa- illetve üveg fedlappal is rendelhetők, így mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja a dizájnt oly módon, hogy illeszkedhessen otthona vagy irodája hangulatához.” – emelte ki az Ait Smart Desks alapítója, Dr. Marczali Tamás, aki évtizedes fejlesztői és gyártói tapasztalattal rendelkezik többek között okosotthonok megalkotásában is.

Az Ait One, az Ait Smart One és az Ait Phantom1 névre hallgatnak a termékcsalád tagjai. Az innovatív bútorcsalád praktikusabbá és egészségesebbé teszi használóinak életét, hatékonyabbá a munkáját és ezzel egy időben tökéletesen illeszkedik a legmodernebb környezetbe is.

Kapcsolódó linkek:

https://www.indiegogo.com/projects/ait-smart-one-the-gamechanger-smart-desk
https://www.youtube.com/watch?v=pdVd2O7aEWY
https://www.aitdesks.com
https://www.facebook.com/Aitsmartdesks/
https://www.instagram.com/ait_smart_desks/

Kapcsolódó cikkek

Ginből készülő csodalámpa

Ginből készülő csodalámpa

Pontosabban a gin üvegéből.

Boca do Lobo bútorok a Szürke ötven árnyalata c. filmben

Boca do Lobo bútorok a Szürke ötven árnyalata c. filmben

A Szürke ötven árnyalata c. film egyedi bútorainak tervezésével a Boca do Lobo Design Studiot bízták meg.