Egyedi asztalok az otthonodba

Jó ideje elterjedtek a kisebb méretű asztalok, amelyek rendkívül praktikusak még akkor is, amikor csak kis hely áll rendelkezésünkre az elhelyezésükre.
Egyedi asztalok az otthonodba

A konzolasztalok vásárlása lehetővé teszi, hogy dekoratív tárgyakat is elhelyezhessünk, amiket már sehova nem tudtunk eltenni. Ez nemcsak öltözteti a teret, de még praktikussá is varázsolja azt. De vajon milyen egyedi asztalokat vásárolhatunk online? Ebből a cikkből minden kiderül!

Konzolasztal

A konzolasztalok egy közepes méretű bútordarabok, amelyeket legtöbb esetben az előszobában, illetve a nappaliban helyezünk el. Ezek a változatok remek kiegészítői lehetnek a hangulatos otthon kialakítása során. Tökéletesen mutathat a folyosótól kezdve egészen a hálószobáig, hiszen kis helyet foglalnak el, mégis praktikusak és nem utolsó sorban jól is néznek ki. Ezeken nyugodtan tárolhatunk dekoratív tárgyakat, amiket ajándékba kaptunk egy szerettünktől. Egy konzolasztal vásárlása harmonikusabbá tehet bármely helyiséget, ráadásul nincs nagy helyigénye sem. Ez a bútordarab elegáns és funkcionális rendet hozhat az életünkbe.

Legyen szó pillangós dísszel ellátott arany változatról, vintage antikolt kék-arany kivitelről, esetleg fehér fiókos fajtáról, a webáruházakból szinte bármi beszerezhető, ami szem-szájnak ingere. Nem is kell ennél több egy varázslatos otthon kialakításához!

Fa asztalok

Néhány éve már elterjedtek az epoxy műgyanta felhasználásával készített fa bútordarabok. Ennek a lényege, hogy az alapanyagot természetes formájában próbálják meg gyártáshoz alkalmazni. A műgyantával pedig minden apróbb hibát, repedést ki lehet javítani, így egy letisztult és modern bútordarab tulajdonosai lehetünk. Az egyedi asztalok remek kiegészítői lehetnek az étkezőnek, a konyhának, esetleg a fedett terasznak egyaránt, hiszen rendkívül stabilak és tartósak.

Nappaliban elhelyezhető asztalok

Manapság egyre több lakberendezési tárgyakat forgalmazó üzletben találhatunk különleges, kis méretű, nappaliba illeszthető asztalok. Ott vannak például a fatörzs alakú változatok, a kincsesláda asztalkák, vagy éppen a nádból készült verziók is. Ezek mindegyike rendkívül stílusos, elegáns és nem utolsó sorban akár a minimál, akár a retro, akár a modern helyiségekbe is illeszkednek.

Üveges kiegészítők

Aki szereti az üveges felületeket, azoknak remek megoldás lehet egy üvegből készült asztal. Vannak gyártmányok, amelyek esetében az egész terméket ebből az anyagból készítették el. Akad azonban olyan is, ahol a lábak fából, míg a tető üvegből gyártott. Ezek a különlegességek számos webáruházból beszerezhetőek, így akár a nappali kényelméből is vásárolhatunk egy nekünk tetsző darabot.

Összegezve

Senki nem gondolná, hogy egy olyan egyszerű bútordarab, mint egy asztal, milyen előnyökkel járhat. A konzolasztal vásárlása például bármilyen helyiséget hangulatosabbá tehet. Legyen szó vintage változatról, aranyozott verzióról, a kínálat hatalmas. Emellé nézelődhetünk a fából, esetleg az üvegből készült asztalok között is, hátha megtaláljuk a tökéletes darabot.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan alakíts ki romantikus hálószobát

Hogyan alakíts ki romantikus hálószobát

Szereted a pasztellszíneket, csipkét, díszpárnákat és virágmintát? Ha igen, akkor a romantikus lakberendezési stílus pontosan neked való. Íme néhány tipp, hogyan változtathatod romantikus oázissá a hálószobádat.

Egyedi asztalok az otthonodba

Egyedi asztalok az otthonodba

Egy konzolasztal vásárlása harmonikusabbá tehet bármilyen helyiséget a lakásban. De vajon milyen további egyedi bútort szerezhetünk be? Most kiderül!

Skandináv stílusban - Északi stílusú lakberendezés - Kis garzonlakás berendezése

Garzonlakás berendezése skandináv stílusban

Ha kedveled az északiak letisztult stílust a lakberendezésben, akkor ez a skandináv stílusban berendezett garzonlakás neked is tetszeni fog.