Elektromos kiegészítők a redőnyök kényelmesebb használatához

Manapság függönyök helyett inkább redőnyöket használunk sötétítésre, hiszen ezek sokkal kényelmesebbek. Azonban már olyan modern világban élünk, hogy akár elektromos rolókat is felszereltethetünk, melyek még egyszerűbbé teszik használatukat.
Elektromos kiegészítők redőnyökhoz

Gyakran látjuk a filmekben, hogy a nagyobb házakban mindössze egy gombnyomás, és besötétítenek a redőnyök. Már nem kell irigykednünk ezekre, hiszen mi is könnyedén hozzájuthatunk ehhez a kényelemhez.

A Velux olyan elektromos kiegészítőket kínál, amikkel sokkal gyorsabban és komfortosabban besötétíthetünk, vagy kivilágosíthatunk mindenféle erőkifejtés nélkül.

Szükségünk lesz ehhez egy irányítási rendszerre az ablak és kiegészítői elektromos működtetéséhez. A KUX 110 jelű termék példuál egy egyszerű elektromos irányítási rendszer, mely 1 darab, vagy pedig egy kiegészítő érintőképernyős vezérlő vásárlásával legfeljebb 4 darab elektromos motort képes működtetni egy ablakon.

Egy kézi működtetésű ablakon például alkalmazhatunk egy elektromos belső árnyékolót mindenféle gond nélkül, de például a belső árnyékolón kívül a belső burkolat világítását vagy az ablak működését is megoldhatjuk elektromos úton.

Az érintőképernyős vezérlőre (KLR 200) is szükségünk lehet tehát, amely egy többfunkciós távirányító, mely érintőképernyős kijelzővel rendelkezik.

Egy távirányító akár 200 db elektromos vagy napelemes Velux ablakot és árnyékolót tud működtetni egyszerre vagy külön-külön. Az érintőképernyős vezérlőt használhatjuk kézben, de a falra is szerelhetjük, igény szerint.

Az érintőképernyős vezérlő különlegessége, hogy többféle előre beállított programot kezel. Ilyen például a "Jó reggelt program", mely egy adott időpontban felhúzza az árnyékolókat és kinyitja az ablakot.

A modern világnak hála tehát ilyen izgalmas és egyszerűen kezelhető termékeket is vásárolhatunk, melyek nagyban megkönnyítik rohanó életünket.

Kapcsolódó cikkek

Tetőtéri hálószoba megoldások - Lakberendezési ötletek hálószobákba

Tetőtéri hálószoba megoldások

A tetőtéri hálószoba berendezése nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen.

Otthonos svéd garzonlakás - Kis lakás berendezése skandináv stílusban

Otthonos és világos svéd garzonlakás

A cikkben egy otthonosan berendezett gothenburgi garzonlakást mutatunk be.

Gamereknek készít bútorokat az IKEA - az ASUS a partner benne

Gamereknek készít bútorokat az IKEA - az ASUS a partner benne

A videójátékosok piacára is betört a svéd bútorgyártó.