Lakberendezés újrahangolva Szakály Roland sokoldalú grafikáival

A magyar városoknak, különösen Budapestnek, egyedi bájuk és történelmük van, ami különleges módon fejeződik ki városképükben. Az otthon vagy az iroda falain grafikák segítségével megörökíteni egy várost, a dekoráción túl páratlan élmény is lehet.
Lakberendezés újrahangolva Szakály Roland sokoldalú grafikáival

Az építészeti részletek a folyók hajóival, a hidak sziluettjei, vagy éppen a városi kávéházak hangulata mind-mind fantasztikus történeteket mesélnek el, melyekkel nap-nap után, újra és újra találkozhatunk. Szakály Roland építészmérnök és városrajongó grafikus, aki máshogy látja Budapestet. Grafikáin keresztül örökíti meg a várost, szabadkezű rajzaiban életre kelti az építészeti csodákat és a városi hangulatokat. Az ő művészetében a város és az épületek különleges pillanatai kapnak főszerepet.

Budapest például olyan város, amely tele van lenyűgöző építészeti kincsekkel és jellegzetes panorámával. A látványos grafikák révén ezek az ikonikus helyszínek szinte életre kelnek, és nap mint nap átélhetjük a város szépségét a saját otthonunk vagy munkahelyünk kényelméből. Egy ilyen grafika nemcsak a város szerelmeseinek jelent különleges ajándékot, de egyedi atmoszférát is teremt az enteriőrben. Budapest, a gyönyörű város, építészeti kincseivel most még közelebb kerül hozzánk. Ha valami figyelemfelkeltőt keresünk, a Budapest-grafikák között biztosan rábukkanunk az ideális ajándékra.

A rolandszakaly brand

Építészmérnöki hátterének köszönhetően Roland képes a városi környezet mélységeibe hatolni, és ezt átültetni a rajzokba. A Dunántúl, ahol született, csak fokozza a város és annak sokszínűsége iránti vonzalmát. A grafikusművész számára fontos a város szépségeinek megőrzése és megosztása másokkal. Ezért döntött úgy, hogy reagálva a felkérésekre, épületgrafikákat is készít. Minden egyes grafika egy krónika, egy-egy különleges helyről vagy épületről, mely a város szívében rejtőzik. Egyaránt örömmel készíti el kis házak portréit és grandiózus városképeket, mindig az aprólékos részletekre és a történetekre helyezve a hangsúlyt.

A fő profil a nyomatok, és keretezett poszterek. Emellett egyedi kérésre is készít épületportrékat, illusztrációkat különböző alkalmazási területekre (ajándék, falikép, poszter, protokoll ajándék, üzleti megbízások, iroda dekorációk, falfestések, tapéták, naptár illusztráció, illusztráció meghívóra, menükártyára, levelezőlapra, szálloda dekoráció). A rajzok szabad kézzel készülnek (digitális formában).

Érdemes felfedezni az építészeti művészet szépségeit a grafikákon keresztül, melyek nemcsak építészek számára készültek! Mindemellett kiváló ajándékötletet nyújtanak egész évben.

Bármely otthon vagy iroda díszévé válhat egy olyan grafika, amely a város legkülönlegesebb pontjait örökíti meg. A letisztult dizájn segítségével könnyedén illeszkedik bármely enteriőrbe, miközben visszafogottan idézi meg kedvenc épületeinket vagy helyszínünket. Nem tolakodó, hanem szelíden hívogat, hogy közelebb kerüljünk a városi varázslathoz, és elmerülhessünk általa a részletek világában.

A kisgrafikák remek kiegészítők lehetnek, míg egy több képből álló kollázs vagy poszter a helyiség központi elemévé is válhat. Böngésszük át bátran a kínálatot, és biztosan találunk tökéletes épületgrafikát. Lépjünk szintet az otthon dekorálásában, és hozzuk be a város hangulatát a mindennapjainkba!

Kapcsolódó cikkek

Möbel Mahler - Neu-Ulm, Németország - Európa legnagyobb bútoráruháza

Európa legnagyobb bútoráruháza

74 000 m2 eladóterület. Nagy kaland, élmény bevásárlás Budapesttől 840 km-re.

Tetőtéri hálószoba megoldások - Lakberendezési ötletek hálószobákba

Tetőtéri hálószoba megoldások

A tetőtéri hálószoba berendezése nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen.

Lélegzetállító enteriőrök Megan Winters jóvoltából

Lélegzetállító enteriőrök Megan Winters jóvoltából

Megan Winters munkáit ezer közül is könnyű megismerni.