6 LED szalagos világítási ötlet

A nagyobb lámpatestek lehetőséget adnak arra, hogy a fény hatékonyabban koncentrálódjon a lakás, vagy az adott helyiség egy bizonyos pontjára.
6 LED szalagos világítási ötlet

A nagyobb lámpatestek lehetőséget adnak arra, hogy a fény hatékonyabban koncentrálódjon a lakás, vagy az adott helyiség egy bizonyos pontjára. Hátrányuk, hogy nem mindenhová lehet azokat felszerelni, legalábbis a lehetőségek korlátozottabbak, mint a LED szalag esetében. Ezek a szalagok, olyan világítást, fényforrást biztosítanak, amelyeket más lámpatestekkel lehet, hogy nem, vagy csak nehézkesen tudnánk elérni. Nem csak a LED izzókra érvényes az energiatakarékosság, hanem a LED szalagokra is, így ez a termék is nagy népszerűségnek örvend azoknak az embereknek a körében, akik dekorációs céllal is vásárolnak fényforrást a lakásukba. A LED szalag sokoldalúan felhasználható, akár funkcionális, akár dekorációs célokra vásároljuk azokat.

Képek kiemelése a lakásban

Sok lakásban díszítik a falakat festmények. A lakástulajdonosok büszkék is ezekre az alkotásokra. A LED szalagok lehetőséget biztosítanak ezeknek a képeknek a kiemelésére, így a fókuszt teljes mértékben a képre, vagy képekre tudják irányítani.

A bútorokra való összpontosítás

A LED szalagokkal a bútorokra is összpontosíthatjuk a figyelmet. A LED szalagokat például a szekrény polcain is elhelyezhetjük, így egy komorabb kinézetű bútor is színt vihet a nappaliba, emelhetjük is vele a hangulatot és még a bútor polcain sorakozó dekorációs elemek is más megvilágítást kaphatnak.

Az egyéb kiegészítőkre történő fókuszálás

A LED szalagok lehetőséget biztosítanak arra, hogy némi háttérvilágítást adjunk egy díszesen faragott tükörnek, ha azt a nappaliban helyeztük el. Ezzel a megoldással, nem is igazán a tükörre, hanem annak díszes keretére irányíthatjuk a figyelmet.

Hangulatvilágítás és figyelemfelkeltés

A LED szalagokat akár hangulatvilágításra, és akár figyelemfelkeltésre is használhatjuk. Ezek a LED szalagok különböző színeket tudnak a lakásunkba varázsolni, és különböző szobahőmérsékleten működnek. Amennyiben a hangulatvilágítás a célunk, úgy a melegebb színeket érdemes választani, a hűvösebb árnyalatokkal azonban különféle fókuszpontokat hozhatunk létre a lakásunkban.

A folyosók megvilágítása

Sok lakásban létezik egy-egy térösszekötő folyosó, például a bejáratot, a nappalival összekötő folyosó is ilyen. Ezek a folyosók általában sötétek és nem túl hangulatosak, márpedig, ha vendégeket várunk, akkor az első benyomás nagyon sokat számít. A LED szalagok nem csak némi fényt biztosítanak, de hangulatossá is teszik az adott teret, így a vendégek előtt sem kell szégyellni, ha először a lakásunknak nem éppen az egyik legszebb pontjára vezetjük, irányítjuk őket.

Éjszakai biztonság nem csak gyerekeknek

A LED szalagok másik nagy előnye, hogy még éjszaka is biztonságot nyújtanak. Amikor éjjel sötét van az egész lakásban, a világító, fényességet adó LED szalagok biztonságossá teszik a lakásban történő közlekedést és még a gyerekek is jobban érzik magukat, ha éjjel nem a sötétben kell kibotorkálniuk a mosdóhelyiségbe.Kapcsolódó cikkek

Étterem design: 51fifteen

Étterem design: 51fifteen

A márvány, a fehér, a fekete, a szürke és az arany modern darabok használatával szemet gyönyörködtető kombinációt alkotnak.

Lakberendezés újrahangolva Szakály Roland sokoldalú grafikáival

Lakberendezés újrahangolva Szakály Roland sokoldalú grafikáival

A magyar városoknak, különösen Budapestnek, egyedi bájuk és történelmük van, ami különleges módon fejeződik ki városképükben.

Möbel Mahler - Neu-Ulm, Németország - Európa legnagyobb bútoráruháza

Európa legnagyobb bútoráruháza

74 000 m2 eladóterület. Nagy kaland, élmény bevásárlás Budapesttől 840 km-re.