Teljesen új piacra lép az olasz-magyar prémiumbútor-gyártó

Az alapítást követően mindössze kilenc évre volt szüksége a Vamosi Milano tervezőirodának, hogy kézzel készült ülőgarnitúráikkal és szolgáltatáscsomagjukkal már ne csak a lakossági szegmenst, hanem a vállalati szektort is megcélozzák.
Vamosi Milano - szállodai matrac, szállodai ágy, hotel ágymatrac, hotel kanapé, szállodai kanapé, hotel bútor, hotel matrac. szálloda bútor - olasz bútor webáruház


Az alapítást követően mindössze kilenc évre volt szüksége a Vamosi Milano tervezőirodának, hogy kézzel készült ülőgarnitúráikkal és szolgáltatáscsomagjukkal már ne csak a lakossági szegmenst, hanem a vállalati szektort is megcélozzák. 2019 tökéletes év az innovatív vállalkozások számára, hogy terjeszkedjenek a tartós fogyasztási cikkek piacán - mondta Vámosi Krisztián, a cég alapító-tulajdonosa, aki azt is elárulta, hogy miként alakul a magyar ülőgarnitúra-ízlésvilág.

Nagy változáson ment keresztül a hazai ülőgarnitúra-piac az utóbbi 10 évben, amely egyre inkább a nemzetközi trendeket követi. A komoly minőségi elvárások mellett az emberek a letisztult vonalvezetésű bútorokat keresik, amely részben a minimalista stílus térhódításának köszönhető.

Egy egyszerű vonalvezetésű bútort bármilyen térben el lehet helyezni, ugyan olyan jól mutatnak egy nagyobb panellakásban, mint egy villában. Elbírnak sokfajta környezetet, ami hasznos egy lakásfelújítás vagy költözés esetében. A Vamosi Milano éppen ezért adja a 10 éves kiterjesztett garanciája mellé, hogy akár 5 alkalommal is önköltségi áron átkárpitozza az ülőgarnitúrát, hogy folyamatosan, a lehető leginkább illeszkedjen az adott lakókörnyezetbe.

Az embereknek azonban nem csak a bútorok külsejével kapcsolatban vannak újabb és újabb elvárásaik, hanem azok egyedi funkcióival is. A forma mellett elvárás megfelelni a praktikum és a technológiai újítások, trendek kihívásainak is.

A cég - bár prémium bútorokat kínál - nem csupán a tehetős réteget kívánja megcélozni. Az ülőbútor legfontosabb költségeleme a minőségi, európai kárpit, így ha valaki egyszerű, de tartós szövetet rendel, amelyet a Vamosi Milano beszállítói is moderált áron tudnak biztosítani a megrendelések nagy volumene miatt, akkor egy széles körben megfizethető árú bútorhoz jut, mégis egyedi formavilággal és tökéletes minőségben.

A beszállítóinkkal olyan jó kapcsolatot alakítottunk ki és olyan kedvezményeket tudtunk elérni, hogy egyes, előre egyeztetett akciós időszakokban mi is olcsóbban rendelhetjük meg alapanyagaikat, termékeiket, amely kedvezményeket mi 100%ban tovább adunk vásárlóinknak. Így alapesetben egy több százezer forintos kanapét időnként akár fél ár környékén tudunk kínálni, amellyel meggyőződésünk szerint ár érték arány tekinteteben piacvezető kanapéforgalmazó cég vagyunk Európában. Mivel a termékek nagy részét Magyarországon gyártják, itthon megspórolható a szállítási és -raktározási költség is- mondta a cégvezető.

A szállodák felé nyitnak

A cég 2019 májusában elindítja vállalati üzletágát is. Itt elsősorban szállodák megrendeléseit várják az ágy, ágymatrac és kanapé piacán. A bútorokat (beleértve a speciálisan szállodák részére fejlesztett boxspring ágyaikat is) itt speciális szolgáltatáscsomaggal egészítik ki, amelynek nem csak a 10 éves garancia és a többszöri újraszövetés a része, hanem az éves helyszíni felülvizsgálat, a szükséges javítások elvégzése ingyenesen és a tisztítás szintén önköltségi áron. Ezzel minden terhet le tudnak venni a szállodák válláról, amely egy ülőbútorral kapcsolatban felmerülhet. Előrendeléseket a nyári-őszi szezonra máris fogadnak.

Kapcsolódó cikkek

Möbel Mahler - Neu-Ulm, Németország - Európa legnagyobb bútoráruháza

Európa legnagyobb bútoráruháza

74 000 m2 eladóterület. Nagy kaland, élmény bevásárlás Budapesttől 840 km-re.

Gamereknek készít bútorokat az IKEA - az ASUS a partner benne

Gamereknek készít bútorokat az IKEA - az ASUS a partner benne

A videójátékosok piacára is betört a svéd bútorgyártó.

Lakberendezés újrahangolva Szakály Roland sokoldalú grafikáival

Lakberendezés újrahangolva Szakály Roland sokoldalú grafikáival

A magyar városoknak, különösen Budapestnek, egyedi bájuk és történelmük van, ami különleges módon fejeződik ki városképükben.