Dekorációs ötletek bátraknak

Mi lenne, ha megpróbálnál kicsit bátrabban dekorálni? A színes, figyelemfelhívó minták kiváló hatással lehetnek az otthonodra. Tanuld meg használni őket!
Dekorációs ötletek bátraknak - Színes lakásdekoráció, tapéták

Az otthonunk, személyiségünk és stílusunk egyik legtisztább lenyomata. Ha eddig nem voltál bátor a színeket, mintákat illetően, akkor itt az ideje változtatnod. Meglátod, hatékony önbizalom növelő lesz.

Egy szép tapéta drámai változást hozhat az adott térben. A wallpaperwebstore.com-on igazán remek tapétákat találsz, Magyarországra is szállítanak.

Ha a tapétánál némileg olcsóbb megoldást keresel, bátran próbáld ki a posztertapétát, mely hasonlóan szép, viszont olcsóbban kihozhatod belőle egy üres falfelület dekorálását.

Arra buzdítalak, hogy hozz bátrabb döntéseket, és hagyd magad mögött a biztonsági zónád. Sok otthon tök egyformán néz ki, és ettől borzalmasan unalmas is. Manapság rengeteg választási lehetőséged van, hát használd ki!

Képek forrása: decor8 blog

Kapcsolódó cikkek

Tökéletes szépségsarkok hölgyeknek - Stílusos fésülködőasztalok, sminkasztalok

Tökéletes szépségsarkok hölgyeknek

A fésülködőasztalodat és környékét varázsolhatod igazán trendivé.

Varázsolj otthonos hangulatot a bekuckózáshoz

Varázsolj otthonos hangulatot a bekuckózáshoz

Az ősz az oversize pulcsik, a vastag takaróba bugyolálva nézett sorozatmaratonok, a melengető forrócsokik és a színpompás levelek időszaka. Másfelől az egyre rövidülő nappaloké és a borongós időjárásé is, ami miatt akarva-akaratlan több időt töltünk a nég

Különleges műalkotással vihetünk fényt a lakásba

Különleges műalkotással vihetünk fényt a lakásba

Az átvilágított fa dekoráció egyszerre lámpa, kép és falidísz.