Tökéletes szépségsarkok hölgyeknek

Mindig vágytál egy saját kis térre, ahol minden csak rólad és a szépségedről szól? Cikkünk megannyi ötlettel vár, hogy a fésülködőasztalodat és környékét igazán trendivé varázsold.
Tökéletes szépségsarkok hölgyeknek - Stílusos fésülködőasztalok, sminkasztalokBizonyára sok kislány álmodozik arról, hogy legyen egy saját fésülködőasztala. Nem meglepő. Az asztal és környéke igazi kis csajos birodalom. Sokan felnőttként valóra szeretnék váltani a fésülködőasztalról szőtt álmukat, de a dekoráció során akadályokba ütköznek. Segítünk!


Ha nem tetszenek a klasszikus fésülködőasztalok, bátran válassz valamilyen szép íróasztalt, melyet nagy, díszes tükörrel egészíthetsz ki.


Használd jól a fényeket! Bár mesterséges fényeket is el kell helyezned az asztal körül, fontos, hogy úgy állítsd be, hogy nappal akár extra megvilágítás nélkül is jól lásd magad a tükörben.Szék helyett választhatsz valamilyen ülőkét a fésülködőasztal elé. A megfelelően megválasztott anyagokból, és színekkel készült ülőke igazán stílusos kiegészítő lehet.A tér személyessé tételéhez bátran tégy a falra, asztalra családi fotókat díszes keretekben, a nyaralásról hozott kagylókat átlátszó vázában, vagy bármit, amihez személyes emlék köt. Így mindig mosolyra áll majd a szád, valahányszor a tükör elé ülsz.Ha a fésülködőasztalodban van elég hely, akkor szerencsésnek mondhatod magad. Sok asztalnak nincsenek elég tágas, mély, nagy fiókjai. Ekkor se aggódj. A falra helyezett polcokkal extra tárolófelületet nyerhetsz.


A különleges illatok széppé tehetik a napod. Gondolj csak bele… felkelsz reggel, és készülődés közben finom virágillat tölti meg a teret… Bátran pakolj az asztalra illatgyertyákat, alkalomadtán gyújtsd meg őket, ha pedig igazán stílusos szeretnél lenni, vágott, friss virág is díszítheti az asztalod.


Képek forrásai:

HouseBeautiful

Style at Home

Rue Magazine

Lonny

The Decorista

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Útmutató a lakberendezéshez poszterekkel

Útmutató a lakberendezéshez poszterekkel

A poszterek nagyszerű módja annak, hogy színt vigyenek egy szobába, de óvatosnak kell lennie a felakasztásukkal.

Szemet gyönyörködtető tapéták a Farrow & Balltól - Tapéta helyes használata

Szemet gyönyörködtető tapéták a Farrow & Balltól

Ha nagy rajongója vagy a jó minőségű, szép tapétáknak, akkor válassz tapétát a a Farrow & Balltól.

Varázslatos textíliák és tapéták - Jessica Zoob és Romo Black Edition

Varázslatos textíliák és tapéták Jessica Zoob jóvoltából

A Jessica Zoob által megálmodott kollekciót gyönyörű textíliák és párnák alkotják.