Megoldások fürdőszobai tároláshoz

Egy kicsi és zsúfolt vagy egy nagy és rendezetlen fürdőszoba tisztántartása és takarítás nem egyszerű.
Megoldások fürdőszobai tároláshoz

Senki nem szeret ott tölteni órákat azért, hogy rendet tegyen, ha egyszer van más megoldás. Ennek a helyiségnek mindig illik tisztának és higiénikusnak lennie, ami csak akkor valósulhat meg, ha mindennek megvan a maga helye. Éppen ezért elengedhetetlen a megfelelő tárolás.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen lehetőségeink vannak ennek kapcsán, valamint kifejtjük mi szerepel a fürdőszoba webshop választékában.

Mire érdemes ügyelni a fürdőszobában tárolás kapcsán?

Egy apró fürdőben nem egyszerű helyet találni minden apróságnak, tisztítószernek, pipere holmiknak és a törölközőknek. Ezeket a dolgokat nem használjuk napi szinten, így nem feltétlenül kellene szem előtt lenniük. Ha több ilyen tárgy is van otthon, aminek nincs helye és csak egyik sarokból a másikba tesszük, akkor szükség van a trükkös tárolókra.

Az első és talán a legjobb módszer egy gurulós tároló. Polcok helyett válasszunk olyan ide-oda helyezhető megoldást, amely sok helyen jöhet még jól a későbbiekben. Aki albérletben lakik, annak sokszor amúgy sincsen lehetősége polcokat fúrni, a szabvány mérettel rendelkező szekrények meg nem férnek el, így marad a zsúrkocsi, amely innentől mindenki legjobb barátja lesz. A polcain szinte minden apróság elfér, mozgatható, tisztítható, ráadásul még alatta és mögötte sem lesz mindig minden poros.

Újragondolt akasztó a szekrényekbe

Amikor a hajszárítóról, hajsütővasról van szó, akkor minden nő rémálma a sok vezeték és azok egymásba gabalyodása. Ezeket sokszor napi szinten használjuk, viszont sok helyet foglalnak és mégsem lehetnek elől mindig, hiszen nem tesz jót nekik a nedvesség és a víz. Nagyon macerás őket szépen tárolni, éppen ezért remek választás a mosdószekrényre szerelhető tapadós akasztó, amivel pillanatok alatt és persze olcsón oldhatjuk meg a problémát.

Tükrös tároló

Mindenkinek álma egy mutatós tükrös tároló, ami nemcsak jól néz ki, de még praktikus is. Egy egész alakos tükör mögé rengeteg apróságot el lehet rejteni, de már egy mosdó feletti változat is elnyeli a fogmosáshoz, arctisztításhoz, borotválkozáshoz szükséges eszközöket. Bár ezek általában nem túl mélyek, krémeknek, flakonos dolgoknak remek választás otthonra. Egy kis helyiségben amúgy is nagyon fontos, hogy kihasználjuk minden vertikális területet.

Minden centi számít!

Ötletes megoldás, ha a zuhanyfüggöny rúdjára teszünk műanyag cipőtárolót, amiben elfér a sampon, a tusfürdő, a hajbalzsam, minden olyan dolog, amit tisztálkodáshoz használunk. Mivel műanyagból van, így nem gond, ha víz éri, kényelmesen hozzáférhetünk mindenhez és még helyet sem foglal.

Összegezve

A fürdőszoba helykihasználása tehát nagyon fontos, így érdemes alaposan szétnézni a fürdőszoba webshop választékában, ahol szinte minden mérethez találhatunk berendezéseket és kiegészítőket.

Kapcsolódó cikkek

Ezek 2021 legnagyobb fürdőszoba trendjei

Fürdőszoba trendek

A megbízható Sapho csaptelepek az idei fürdőszoba trendekbe is tökéletesen beilleszthetőek, ahol nemcsak a minőség, hanem a megjelenés is fontos.

Fürdőszobai kellékek - nagy méretű fürdőlepedő, törölközőruha

Nagyméretű fürdőlepedő, törölközőruha - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Puha anyagokkal és praktikus kiegészítőkkel a fürdőszoba a saját külön bejáratú oázisunkká válhat – a Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért ilyen dolgokat találunk, ráadásul a trópusok hangulatát idéző mintákkal!

Útmutató a fürdőszoba felújításához

Útmutató a fürdőszoba felújításához

De ha nincs kedvünk felújítani, akár néhány növénnyel is feldobhatjuk.