Nagyméretű fürdőlepedő, törölközőruha - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Puha anyagokkal és praktikus kiegészítőkkel a fürdőszoba a saját külön bejáratú oázisunkká válhat – a Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért ilyen dolgokat találunk, ráadásul a trópusok hangulatát idéző mintákkal!
Fürdőszobai kellékek - nagy méretű fürdőlepedő, törölközőruha

Piros és türkiz színek, valamint tigrisminták köszönnek vissza a különféle törölközőkön és fürdőlepedőkön, amelyek mellett különféle szépségápolási eszközöket is találunk, hogy igazán felfrissülve léphessünk ki a fürdőből, minden nap!

A tigrises, XL-es fürdőlepedőn rögtön együtt szerepel a varázslatos türkiz szín és a tigrisminta – csíkok helyett azonban ezen a darabon a dzsungel urának arca látható, intenzív sárga szemekkel. A valóban hatalmas, 100x200cm-es fürdőlepedő különösen puha és nedvszívó frottíranyagból készült, a hosszú oldalán akasztóval ellátva, ráadásul bőrbarát biopamutból, így még kellemesebb lesz beleburkolózni. Amit amúgy nem csak otthon tehetünk meg, hiszen ezt a figyelemfelkeltő mintázatot nyáron a strandokon is nyugodtan megmutathatjuk!

Szintén nagyméretű, 100x200 cm-es a levélmintás XL-es fürdőlepedő, amit türkiz-szürke és piros-türkiz színben is beszerezhetünk. A puha, nedvszívó cérnafrottír anyag ezúttal is 100%-ban bőrbarát biopamutból készült, a hosszú oldalon akasztóval, a mintázat pedig a két oldalon egymás ellentéte, vagyis mindkét színkombináció esetén variálhatjuk a fürdőlepedő megjelenését csupán azáltal, hogy megfordítjuk azt.

A maga 70x140 cm-ével kisebb méretű, de ettől még a fürdőszobába, az uszodába és a strandoláshoz is tökéletesen alkalmas darab a három színkombinációban (türkiz-világoskék szürke szegéllyel, valamint piros-fehér és szürke-fehér türkiz szegéllyel) kapható jacquard fürdőlepedő, melynek cérnafrottír anyaga ezúttal is teljes egészében biopamut, a nagyobb fürdőlepedőkkel ellentétben azonban ezeknek a rövidebb oldalán található meg a praktikus használatot biztosító akasztó. Ezen is a nagy fürdőlepedő levélmintája köszön vissza, az ott látott inverz megoldással, így a megjelenés ezeknél is könnyedén variálható!

A türkiz színben kapható törölközőruha szintén bárhol bevethető, ahol szeretnénk könnyedén beburkolózni a szokásos puha frottíranyagba, de a hőség miatt a hosszú köntösök helyett valamilyen más megoldásra vágyunk. Ez lehet a strand is, de a nyári napokon otthon is jól eshet, ha egy ilyen megoldást választunk. A nagyjából 80x180 cm-es darab állítható pántokkal, tiszta biopamutból készült, így biztosan kényelmes viseletet nyújt majd, akárhol választjuk is.

A vendégtörölköző szett 6 db 30x30 centis, akasztóval is ellátott, teljes egészében biopamutból készült darabja mutatós kosárban várja a látogatókat, szürke, zöld és kék színek kombinációjában. A kosár szürke-levélmintás szegéllyel készült, ebben tárolhatók mutatósan feltekerve a különösen jó nedvszívó képességű, csíkos törölközők, amelyek ebben az elrendezésben kifejezetten elegáns hatást keltenek.

A tigrisminta újból visszaköszön, ezúttal a vízálló, kiváló minőségű műanyagból készült zuhanyfüggönyön, amelyen a dzsungelek királya szürke színben látható a türkiz-kék színátmenetes, leveles háttéren. A függönyhöz a tökéletes és stabil rögzítés érdekében 12 műanyag gyűrű is tartozik, amelyekkel stabilan akasztható fel a neki rendelt helyre. Így nemcsak a fürdőszoba hangulatát emelhetjük teljesen új szintre, hanem a zuhanyzás közben kicsapódó víz miatt sem kell többé aggódnunk!

A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további darabot találunk, legyen szó törölközőkről, fürdőlepedőkről vagy épp különféle tárolómegoldásokról, ha tehát szeretnénk feldobni a fürdőszoba hangulatát, akkor mindenképp alaposan böngésszünk át minden lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

Fürdőszobai kellékek - nagy méretű fürdőlepedő, törölközőruha

Nagyméretű fürdőlepedő, törölközőruha - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Puha anyagokkal és praktikus kiegészítőkkel a fürdőszoba a saját külön bejáratú oázisunkká válhat – a Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért ilyen dolgokat találunk, ráadásul a trópusok hangulatát idéző mintákkal!

Megoldások fürdőszobai tároláshoz

Megoldások fürdőszobai tároláshoz

Egy kicsi és zsúfolt vagy egy nagy és rendezetlen fürdőszoba tisztántartása és takarítás nem egyszerű.

Ezek 2021 legnagyobb fürdőszoba trendjei

Fürdőszoba trendek

A megbízható Sapho csaptelepek az idei fürdőszoba trendekbe is tökéletesen beilleszthetőek, ahol nemcsak a minőség, hanem a megjelenés is fontos.