Így szereld fel könnyen a sötétítőket

A legtöbben azért választják sötétítésként otthonukba a függönyöket, mert nem szeretnének mestert hívni, maguk pedig nem tudják felszerelni a különféle redőnyöket. Itt van egy kis útmutató, hogy mégis milyen rolókat lehet egyszerűen rögzíteni.
Sötétítők könnyű felszerelése

Manapság nagyon sokféle sötétítő létezik a boltokban, melyek közül nehéz válogatni. Van, aki a függönyöket részesíti előnyben, míg mások a redőnyöket vagy reluxákat. Mindenesetre a különböző árnyékolók felszerelése nem egy egyszerű folyamat, éppen ezért döntenek sokan a függöny mellett.

Persze szakember segítségét kérve nagyon egyszerűen megoldhatóak a felszerelések, vagy ha családunkban van olyan, aki ért hozzá. Ha viszont nincs, akkor érdemes már eleve olyan termékeket vásárolni, melyekhez egyszerű útmutató tartozik, amivel magunk is könnyedén elboldogulunk.

A VELUX tetőtéri ablakok például már eleve rolótartókkal vannak ellátva, a fényzáró rolók, roletták, reluxák, energiarolók és harmonikarolók könnyű felszerelése érdekében. Az úgynevezett Pick&Click!™ rendszer ráadásul jelentősen meggyorsítja és leegyszerűsíti az árnyékolók felszerelését, illetve biztosítja az precíz illeszkedést. A honlapon megtalálható az összes, a webáruházban forgalmazott VELUX árnyékoló felszerelési útmutató.

Valóban érdemes tehát olyan ablakokat és hozzá passzoló sötétítőket választani, melyek nem nehezítik, éppen hogy könnyítik a rögzítést. A különféle árnyékolók pedig mindenképpen stílusosabbá és egyedivé tehetik a szobánkat, főleg, ha személyre szabottan állítjuk be őket. A VELUX ez esetben is bővelkedik a lehetőségekben, hiszen például a különböző harmonikarolók lágy fényeket és sajátos árnyékokat vethetnek a lakótérre.

Plusz pozitívum, hogy gyermekeink szobáját ezekkel a rolókkal könnyedén érdekesebbé és egyedibbé tehetjük, hiszen léteznek már különféle filmek és rajzfilmek alakjaival mintázott sötétítők is. A Star Wars alakjai, vagy egyes hercegnős árnyékolók garantáltan tetszeni fognak a kicsiknek, ráadásul lehetnek ezek kiindulópontok is, a szoba további kialakításával kapcsolatban.

Nem kell tehát a sötétítők felszerelését bonyolulttá tenni, ha van egyszerűbb megoldás is!

Kapcsolódó cikkek

Laminált padlót vagy parkettát válasszak? Ezeket érdemes tudni!

Laminált padlót vagy parkettát válasszak? Ezeket érdemes tudni!

Mit kell tudni a laminált padlóról és parkettáról , mikor melyiket érdemes választani?

Ház vagonokból

Ház vagonokból

Marl-ban található, Kölntől 1 órára van.

A belső tér, a falak és a mennyezet festésének gyakorisága

A belső tér, a falak és a mennyezet festésének gyakorisága

Szakértők szerint, nem minden egyes helyiséget szükséges a lakásban minden alkalommal újrafesteni. A konyha és a fürdőszoba igényelhet több festést.