Így szereld fel könnyen a sötétítőket

A legtöbben azért választják sötétítésként otthonukba a függönyöket, mert nem szeretnének mestert hívni, maguk pedig nem tudják felszerelni a különféle redőnyöket. Itt van egy kis útmutató, hogy mégis milyen rolókat lehet egyszerűen rögzíteni.
Sötétítők könnyű felszerelése

Manapság nagyon sokféle sötétítő létezik a boltokban, melyek közül nehéz válogatni. Van, aki a függönyöket részesíti előnyben, míg mások a redőnyöket vagy reluxákat. Mindenesetre a különböző árnyékolók felszerelése nem egy egyszerű folyamat, éppen ezért döntenek sokan a függöny mellett.

Persze szakember segítségét kérve nagyon egyszerűen megoldhatóak a felszerelések, vagy ha családunkban van olyan, aki ért hozzá. Ha viszont nincs, akkor érdemes már eleve olyan termékeket vásárolni, melyekhez egyszerű útmutató tartozik, amivel magunk is könnyedén elboldogulunk.

A VELUX tetőtéri ablakok például már eleve rolótartókkal vannak ellátva, a fényzáró rolók, roletták, reluxák, energiarolók és harmonikarolók könnyű felszerelése érdekében. Az úgynevezett Pick&Click!™ rendszer ráadásul jelentősen meggyorsítja és leegyszerűsíti az árnyékolók felszerelését, illetve biztosítja az precíz illeszkedést. A honlapon megtalálható az összes, a webáruházban forgalmazott VELUX árnyékoló felszerelési útmutató.

Valóban érdemes tehát olyan ablakokat és hozzá passzoló sötétítőket választani, melyek nem nehezítik, éppen hogy könnyítik a rögzítést. A különféle árnyékolók pedig mindenképpen stílusosabbá és egyedivé tehetik a szobánkat, főleg, ha személyre szabottan állítjuk be őket. A VELUX ez esetben is bővelkedik a lehetőségekben, hiszen például a különböző harmonikarolók lágy fényeket és sajátos árnyékokat vethetnek a lakótérre.

Plusz pozitívum, hogy gyermekeink szobáját ezekkel a rolókkal könnyedén érdekesebbé és egyedibbé tehetjük, hiszen léteznek már különféle filmek és rajzfilmek alakjaival mintázott sötétítők is. A Star Wars alakjai, vagy egyes hercegnős árnyékolók garantáltan tetszeni fognak a kicsiknek, ráadásul lehetnek ezek kiindulópontok is, a szoba további kialakításával kapcsolatban.

Nem kell tehát a sötétítők felszerelését bonyolulttá tenni, ha van egyszerűbb megoldás is!

Kapcsolódó cikkek

Lakásfelújítás játékos modernizmussal és egy csepp történelemmel

Lakásfelújítás játékos modernizmussal és egy csepp történelemmel

Egy építész páros lakásfelújításáról olvashatsz a cikkben.

Ház vagonokból

Ház vagonokból

Marl-ban található, Kölntől 1 órára van.

3 retro lakberendezési stílus, amely ismét hódít

3 retro lakberendezési stílus, amely ismét hódít

Lakásfelújítást tervezel Budapesten? Akkor ebben a cikkben megmutatjuk azokat a retro trendeket, amelyek ismét hódítanak a lakberendezés világában.