Tágas olaszországi rezidencia felújítása

Ha kedveled az indusztriális stílust, szívesen kombinálsz fehér-fekete-barna színeket, és kíváncsi vagy, milyen csodás lakóépületet varázsoltak egy 200 éves gyárból, akkor cikkünk neked szól!
Tágas olaszországi rezidencia felújítása - Indusztriális loft stílusú lakás - Lakásfelújítás

Ez a tágas, gyönyörű rezidencia az olaszországi Umbriában található, és a Dániában élő Paola Navone keze munkáját dícséri, aki kiválóan kombinálja a színeket, formákat, a régit és újat. Egy 200 éves gyárépületből alakította ki ezt a szépséget.

Paola Navone az olasz design kiemelkedő alakja, építész, lakberendező és terméktervező. Stílusát könnyű megismerni, szereti házasítani a modern dizájnt a tradicionális kézzel készített termékekkel. Bútorokat tervez, és enteriőröket boltoknak, hoteleknek, éttermeknek, ám lakóépületeknek viszonylag ritkán.

A megrendelő kérése alapján a "ház" gyakorlatilag minden funkcióját egyetlen térbe helyezte - mely a megrendelő kérése volt.

Képek forrása: dwell.com

Kapcsolódó cikkek

Hol és milyen ingatlant érdemes vásárolni?

Hol és milyen ingatlant érdemes vásárolni?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy hol és milyen ingatlant érdemes vásárolni és milyen szempontok szerint érdemes vásárlásra készülni.

Tetőablak - egy egyszerűen speciális megoldás

Tetőablak - egy egyszerűen speciális megoldás

A házakban, lakásokban, energetikai, egészségügyi és kényelmi szempontból is fontos lehet a megfelelő mennyiségű és minőségű nyílászáró megléte.

Lakásfelújítás játékos modernizmussal és egy csepp történelemmel

Lakásfelújítás játékos modernizmussal és egy csepp történelemmel

Egy építész páros lakásfelújításáról olvashatsz a cikkben.