Tágas olaszországi rezidencia felújítása

Ha kedveled az indusztriális stílust, szívesen kombinálsz fehér-fekete-barna színeket, és kíváncsi vagy, milyen csodás lakóépületet varázsoltak egy 200 éves gyárból, akkor cikkünk neked szól!
Tágas olaszországi rezidencia felújítása - Indusztriális loft stílusú lakás - Lakásfelújítás

Ez a tágas, gyönyörű rezidencia az olaszországi Umbriában található, és a Dániában élő Paola Navone keze munkáját dícséri, aki kiválóan kombinálja a színeket, formákat, a régit és újat. Egy 200 éves gyárépületből alakította ki ezt a szépséget.

Paola Navone az olasz design kiemelkedő alakja, építész, lakberendező és terméktervező. Stílusát könnyű megismerni, szereti házasítani a modern dizájnt a tradicionális kézzel készített termékekkel. Bútorokat tervez, és enteriőröket boltoknak, hoteleknek, éttermeknek, ám lakóépületeknek viszonylag ritkán.

A megrendelő kérése alapján a "ház" gyakorlatilag minden funkcióját egyetlen térbe helyezte - mely a megrendelő kérése volt.

Képek forrása: dwell.com

Kapcsolódó cikkek

Ház vagonokból

Ház vagonokból

Marl-ban található, Kölntől 1 órára van.

Tetőablak - egy egyszerűen speciális megoldás

Tetőablak - egy egyszerűen speciális megoldás

A házakban, lakásokban, energetikai, egészségügyi és kényelmi szempontból is fontos lehet a megfelelő mennyiségű és minőségű nyílászáró megléte.